Meer over management

Management kent diverse soorten, in diverse branches. Hieronder vindt u een aantal partners die ook actief zijn op het gebied van management, al dan niet in verschillende sectoren.

 • Studie Punt functioneert als een centraal online portaal met een breed scala aan informatie gericht op studentenleven, van praktische studeer tips tot financiële adviezen en kortingsmogelijkheden. Bij Studie Punt wordt informatie verzameld om studenten te helpen voordelig en geïnformeerd door het studentenleven te navigeren. Voor gerichte adviezen over studiemethoden, bekijk de studeer tips op hun blog.
 • Inspiratie en motivatie : Human Commitment - Coaching, begeleiding en advies voor ondernemers ; MKB & ZZP -> Advisor Coach.
 • Bent u op zoek naar de juiste kredietverzekering voor uw bedrijf of organisatie? De onafhankelijke kredietverzekering adviseur: De Kredietverzekeraars helpt u hiermee!
 • Management en begeleiding van vrouwelijk gastvrouw personeel voor op een beurs of evenement : Hostess models.nl
 • Alle organisaties, groot en klein, bestaan uit vele herhalingen van handelingen  die samenkomen in een proces. Deze werkprocessen ondersteunen effectief de gehele organisatie. Interim projectmanagers van HK Interim hebben veel ervaring met het opzetten en verbeteren van bedrijfsprocessen, ook wel proces optimalisatie genoemd. Ze beginnen hun proces van continue verbetering d.m.v. de volgende stappen: 1 beoordeel bestaande processen, 2 ontwerp verbeteringen en 3 implementeer deze indien nodig.
 • Transform Energy specialiseert zich in de ontwikkeling van maatwerk software en modulaire accuoplossingen voor grootschalige energieopslag, met als doel bedrijven en particulieren meer autonomie te bieden in energieverbruik en -inkoop.
 • Wanneer je op zoek bent naar de juiste mediator of bemiddelaar dan is dit 'mediator platform' hét ideale vertrekpunt, want hier vind je de juiste mediators en bemiddelaars overzichtelijk geselecteerd per mediation specialisme en per provincie. Een heel groot voordeel is dat je bij meerdere mediators vrijblijvend een 1ste vraag kan stellen. Op deze manier vind je dus al heel snel de juiste bemiddelaar mediator voor uiteenlopende conflicten of begeleiding. Specifiek op zoek naar een mediator gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling? Bezoek dan eens de website van de Scheidingmediator, bijvoorbeeld een mediator in Arnhem en omgeving. Verder actief in geheel Nederland voor begeleiding bij scheiding. Gebruik de zoekfunctie op hun website.
 • Salarisadministratie regelen? Eenvoudig uitbesteden aan salarisadministratieloont.nl.
 • Een verzekering afsluiten? Natuurlijk met wat kennis van zaken. Lees alles over verzekeringen op het portaal over goed verzekeren volgens Alles over Verzekeringen. Dit verzekeringen portaal heeft een handige uitleg van alle verzekeringsvormen.
 • Op coachingnet.nl tref je Informatie over een zakelijk coachingstraject of complete coach personeelstraining. Voor een netwerk van coaches in Nederland zie CoachCircle.nl
 • zorgverzekeringen vergelijken? Kijk op Web zorg voor een compleet overzicht van alle zorgvergelijkers en tarieven. Lees reviews van klanten en bekijk de nieuwe premie voor koment jaar.
 • Last van verlegenheid in de nabijheid van vrouwen? Volg deze cursus zelfvertrouwen opbouwen bij verlegenheid - De online cursus vergelegenheid van Droomvrouwen verleiden is geheel gratis. Ga verlegenheid te lijf met deze tips en wordt ook de casanova die je altijd al had willen zijn.
 • Online bedrijfsinformatie opzoeken? Een bedrijvengids of telefoongids voor bedrijven is erg handig. Bezoek voor bedrijfsinformatie via de bedrijvengids van bedrijfstelefoongids. Je vindt via deze telefoongids de adressen en telefoonnummers van alle Nederlandse bedrijven.
 • Benieuwd naar de mogelijkheden die Markets.com geeft aan beleggers met cfd's? Een uitgebreide review over de handelsmogelijkheden van Markets.com is te vinden op het Forex Home portaal. Hier wordt uitgebreid besproken welke beleggingsmogelijkheden Markets.com geeft en welke tarieven worden berekend.
 • Kies voor een betrouwbare broker met tal van opties om te traden door te kiezen voor NAGA. Deze bekende broker heeft software voor social trading. Daarmee onderscheid NAGA zich al jaren. Lees de NAGA review & ervaringen op CFD Online en weet wat je kan verwachten.
 • Benieuwd naar de mogelijkheden van een management opleiding? Alle aanbieders van een thuisstudie voor een Management opleiding zijn te vinden op het alle opleidingen en cursussen portaal. Laat je informeren over de inhoud van de verschillende opleidingen van alle opleiders en of de management opleiding wettelijk is geaccordeerd.
 • Je zelfverzekerheid vergroten met een cursus zelfverzekerder worden? Lees wat je met de Lovegids kunt bereiken. Het is mogelijk met de tips voor zelfverzekerder worden van de lovegids. En als je zelfverzekerder bent ga je een vrouw met vertrouwen tegemoet. Een afspraakje is dan zo gemaakt.
 • Online bedrijfskunde boeken bestellen voor de laagste prijs? Bekijk het boekhandel overzicht van Boeknet. Via de boeken vergelijker vindt u eenvoudig de goedkoopste prijs van een management boek. Veel online boekwinkels zijn hier te vinden.
 • Op zoek naar een overzicht van online brokers voor het uitvoeren van beleggingstransacties? Bekijk dit kosten vergelijk voor online beurshandelaars van het Strategisch beleggen portaal: https://www.strategisch-beleggen.nl/online-brokers.html. Alle bekende Nederlandse brokers zijn in het overzicht terug te vinden.
 • Benieuwd naar de mogelijkheden van broker Flatex? Lees deze review van Flatex en weet wat u kunt verwachten van de tarieven en online beleggingsmogelijkheden. Via het broker vergelijk kunt u Flatex eenvoudig vergelijken met andere brokers zoals DEGIRO en Binckbank.
 • Op zoek naar antwoord op de vraag: Wat is zoekmachine optimalisatie? Lees dan de SEO gids van seo marktplaats. Deze seo gids is de ideale start voor de beginnende webmaster om zijn website te optimaliseren voor zoekmachines.
 • Links plaatsen op kwalitatief sterke blogs via een gastartikel bij de beste bloggers van Nederland? Bekijk de mogelijkheden voor adverteerders op Beste Bloggers. Dit is de plek voor eenvoudig gastartikelen plaatsen als adverteerder. Door gebruik te maken van het netwerk van Bestebloggers kom je automatisch in contact met de beste bloggers van Nederland.
 • Op zoek naar geschikte boekhoud software voor uw organisatie? Gebruik dit onafhankelijk vergelijk van het portaal Boekhouding en administratie voor de juiste keuze voor uw boekhouding. Met de juiste boekhoud software kunt u eenvoudig uw eigen boekhouding regelen en de kosten in de hand houden.
 • Uw boekhouding goed regelen? Gebruik een online boekhoudprogramma. Kies het juiste boekhoudprogramma met de vergelijker van Boekhoudprogramma online. Met de handige vergelijker kunt u eenvoudig aangeven welke onderdelen van een boekhoudprogramma voor u belangrijk zijn.
 • Een nieuwe energieleverancier vinden? Gebruik het overzicht van het aanbod aan energieleveranciers in Nederland op Energie51. Overstappen van energieleverancier is heel eenvoudig via de vergelijker, waarmee u ook direct een aanvraag bij een nieuwe leverancier kunt doen.
 • Een nieuwe mobiel abonnement afsluiten? Bezoek Foontje, het onafhankelijk en informatief platform waar je alles kunt vinden over Mobiele abonnementen. Met de vergelijker heb je zo een passend mobiel abonnement gevonden.
 • Het advies portaal voor onafhankelijke provider informatie & een vergelijk van internet abonnementen is Nederland breedband land. Gebruik deze informatie voor een nieuw internet abonnement af te sluiten dat aansluit bij uw specifieke wensen.
 • Meer informatie over ICT diensten en management of alles voor de mkb'er op https://www.ferocia.nl/
 • Laat je administratieregelen door een online accountantskantoor. Vind hier een online accountantskantoor.
 • Een compleet overzicht van cursus aanbieders vinden? Alle online opleiders zijn verzameld op het portaal voor online cursussen (www.cursuspunt.nl). Lees de reviews en vergelijk het cursus aanbod op inhoud en prijs.
 • Portaal website rondom vastgoed management en beleggingsportefeuille beheer + financiering : zie Bog Online
 • Informatie rondom het thema genomics. Genomics is de wetenschap die gnomen bestudeerd.
 • Als je computer vastloopt tijdens het spelen van online spellen, zijn er verschillende manieren om dit aan te pakken. Een stapsgewijze aanpak, van het analyseren van de situatie, het geven van tijd aan het systeem, de toepassing van Ctrl-Alt-Del tot systeemherstart zijn slechts enkele van de vermelde technieken. Ook wordt het controleren op malware en het updaten van je systeem sterk aanbevolen. Deze stappen kunnen helpen bij het verzorgen van een soepele en genietbare speelervaring.
 • Weten wat een podcast is? Antwoord op deze vraag krijg je op de podcasts uitleg pagina van Podplaza. Tevens is dit de plek voor alle informatie rondom het starten van een eigen podcast.
 • Het verbouwen van een ruimte kan veel tijd en aandacht in beslag nemen. Dankzij www.bestinteriors.nl kun je deze tijd besparen en de specialisten hun gang laten doen. Vraag vandaag nog een offerte aan.  
 • Zakelijkefinancieringsunie.nl is een financiële partner voor ondernemers in elke fase van hun bedrijf, het biedt expertise en advies over een breed scala aan financieringsopties.