Financieel management voor dummies

Financieel management voor dummies

Ergens de financiën van regelen is lang niet altijd even interessant en er zijn dan ook veel mensen die op dit gebied (nog) niet echt goed onderlegd zijn. Toch is dit van groot belang en kun je er als ondernemer of manager uiteindelijk niet omheen. Iedereen wilt ten slotte inzicht hebben in de uitgaven en inkomsten om er zeker van te zijn dat er niet teveel betaald wordt.

Wat je in dit managementboek leest

De naam zegt het al: ben jij niet zo thuis in de cijfertjes, maar wil je hier wél graag meer over weten? Dan is dit boek wellicht ideaal voor jou als manager of ondernemer. Veel mensen haken al gauw af wanneer ze dingen te horen krijgen over onderwerpen waarvan ze weinig verstand hebben of wat ze minder interesseert. Daarom is een boek als 'Financieel management voor dummie' ideaal voor mensen die weinig verstand hebben van de financiële kant binnen een organisatie; het begint bij de basis en op een duidelijke manier wordt alles uitgelegd, zodat het boek juist ook voor dit soort mensen erg aantrekkelijk is om eens te lezen. Belangrijke onderwerpen die in dit boek terugkomen zijn:

Waar kan ik dit managementboek bestellen?

Hieronder vind je een banner van Bol.com. Deze banner linkt specifiek naar het boek en dus ben je met één muisklik al daar waar je wilt zijn. Je moet alleen even het boek in de winkelwagen plaatsen om vervolgens af te rekenen. Veel plezier met je nieuwe aankoop!
 

Terug naar overzicht