Simpel management

Simpel management: Zo eenvoudig kan leidinggeven zijn

Van veel beroepen wordt gezegd dat ze lastig zijn en tegenwoordig lijkt de druk op iemands schouders binnen het bedrijfsleven bovendien steeds meer toe te nemen. En dat geldt zeker voor iemand met een hogere functie. Ook de baan van een manager lijkt binnen dit profiel te passen: je bent als manager immers verantwoordelijk voor (een hoop) mensen onder je. Toch is manager zijn niet zo'n moeilijk. Althans, dat zegt schrijfster Mireille van Beugen.

Waar gaat dit managementboek over?

In Simpel management: Zo eenvoudig kan leidinggeven zijn wordt ingezoomd op de eenvoud van het beroep manager. Natuurlijk is een manager belast met de nodige verantwoordelijkheden en taken, maar het is juist de kunst hier goed op in te spelen waardoor je het jezelf makkelijker maakt. Mireille van Beugen is een interim-manager met jarenlange ervaring op gebied van het ondersteunen en samenwerken met managers. Dit allemaal met als doel hun manier van leidinggeven te verbeteren. Aan de hand van 45 concrete regels beschrijft ze in het boek hoe eenvoudig managen eigenlijk wel niet kan zijn. Deze regels staan op een erg toegankelijke manier toegelicht, waardoor het voor de lezer makkelijk te begrijpen is. Verwacht dus geen wiskundige of economische modellen of theorieën. Bovendien bevat het boek de nodige anekdotes waarin veel managers zich zullen herkennen.

Simpel management: Zo eenvoudig kan leidinggeven zijn online bestellen

Ben jij manager en vind je dat jouw functie soms misschien wel wat makkelijker zou mogen zijn? Dit boek is trouwens niet alleen bedoeld voor ontevreden managers of voor managers die zwaar onder druk staan. Het kan namelijk voor iedereen die een leidinggevende functie heeft erg handig en leerzaam zijn. Je zult merken dat je aan sommige dingen wellicht nog nooit hebt gedacht, terwijl het je de nodige stress of werk kan schelen. Je kunt het e-book rechtstreeks bestellen door hieronder op de banner te klikken.

 

Terug naar overzicht