Management

Management

De belangrijkste taak of de belangrijkste taken die een manager uit hoort te voeren zijn net de taken waar zij vaak niet aan toe komen. Dit zijn namelijk het organiseren van succes: talent ontwikkelen, plannen, efficiënt organiseren en monitoren. Er is weinig tijd over voor het organiseren en plannen, waardoor het vaak lastig is een organisatie vooruit te laten gaan.

Waar gaat 'Management' over?

In het boek Management van schrijver Marc Buelens en schrijfster Annick van Rossem worden de belangrijkste vragen waaraan een manager zich ondervindt beantwoord:

Op deze en nog talloze vragen vind je in Management een passend, soms wellicht versassend antwoord. Je zult erachter komen dat sommige processen binnen een organisatie eigenlijk erg eenvoudig zijn. Het is echter de kunst hier achter te komen.

Geschreven door een zeer gerenommeerde vakspecialist

Eén van de schrijvers, Marc Buelens is professor doctorandus en geeft les aan Vlerick Leuven Gent Management School en aan de Universiteit van Gent. Aan deze scholen geeft hij les in het vak management. Zijn vakgebied is managementgedrag en organisatiekunde. Daarnaast houdt Marc Buelens zich onder andere nog bezig met het schrijven van columns op zijn vakgebied. De schrijver van het boek is dus een echte specialist en kenner die precies weet waar hij over schrijft.

Dit managementboek online bestellen?

Dat kan. Klik daarvoor op de hier onderstaande banner.

 

Terug naar overzicht